Het verhaal van Argin Keshishian, Public Coffee Roasters, Hamburg

Public Coffee Roasters, een jonge, dynamische koffiebranderij uit Hamburg, is gespecialiseerd in het maken van speciale koffiesoorten. Ze zijn toegewijd aan het zorgvuldig zoeken naar de beste speciale koffiesoorten wereldwijd, die ze met de grootste zorg en volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Hamburg branden en verfijnen.

Het doel van Public Coffee Roasters is om iedereen te laten genieten van de kunst van het koffiezetten. Ze willen je zintuigen prikkelen: ruiken, proeven, voelen – koffie als een totale ervaring.

De naam "Public" laat zien dat de koffiebranderij zich inzet om mensen enthousiast te maken voor speciale koffiesoorten en de veelzijdigheid van dit product te benadrukken. Tegelijkertijd staat het voor de transparantie die Public Coffee Roasters belangrijk vindt bij hun producten en diensten. Ze zien het maken van koffie als een ambacht en beschouwen koffie als een kwaliteitsproduct met veel verschillende kanten. Duurzaamheid, gedegen knowhow en een verse, zorgvuldige en individuele branding staan centraal in hun filosofie. Ze zijn ervan overtuigd dat alleen uitgebreide kennis over de herkomst en verwerking van koffie het volledige smaakpotentieel van een boon kan ontplooien.

"Kwaliteit bij elke stap" is het motto van Public Coffee Roasters. Dit principe geldt niet alleen voor hoe ze hun koffie maken, maar ook voor hoe ze met hun medewerkers, koffieboeren en klanten omgaan.

We steunen onze koffiebranders en partners, dus: meer over Argin Keshishian en zijn producten vind je op zijn pagina hier.